Υποχρεωτική αναγραφή της θρεπτικής αξίας στις ετικέτες τροφίμων. Το γνωρίζατε?

Σημαντική αλλαγή θα πρ2έπει να γνωρίζουν οι παραγωγοί και έμποροι αγροτικών προϊόντων καθώς επίσης και για όσους παράγουν προσυσκευασμένα τρόφιμα. Ο κανονισμός της ΕΕ 1169/2011 για τις ετικέτες των τροφίμων αναφέρει ότι από τις 13 Δεκεμβρίου 2016 και μετά τα προσυσκευασμένα τρόφιμα θα πρέπει να αναγράφουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τις διατροφικές πληροφορίες, με τη μορφή πίνακα. Διαβάστε περισσότερα.. «Υποχρεωτική αναγραφή της θρεπτικής αξίας στις ετικέτες τροφίμων. Το γνωρίζατε?»

Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στο μέλι


Είναι γνωστό πόσο ανεπτυγμένη είναι η μελισσοκομία στην Ελλάδα και πόσο διαδεδομένο είναι ακόμη και στο εξωτερικό το ελληνικό μέλι. Οι έλληνες παραγωγοί μελιού, τηρώντας τις παραδόσεις, τις περισσότερες φορές επιτυγχάνουν να παράγουν άριστης ποιότητας μέλι, με ιδιαίτερο άρωμα και ιδανική γεύση. Αυτό στην πορεία συνέβαλε στην δραστηριοποίηση πολλών από τους παραγωγούς, με σκοπό την τυποποίηση και πώληση του μελιού, για ευρεία κατανάλωση.

Διαβάστε περισσότερα.. «Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στο μέλι»

Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στο λάδι


Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα κατ’ εξοχήν παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας. Σε όλη την Ελλάδα οι ελαιοπαραγωγοί, με μεράκι και αγάπη για το λάδι, παράγουν μεγάλες ποσότητες που εξάγουν ακόμη και στο εξωτερικό κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι το λάδι πρέπει να περάσει πέρα από τα στάδια της παραγωγής και από τα στάδια τυποποίησης. Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στον τόπο μας, θεωρείται από τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο. Είναι ξακουστό άλλωστε το κρητικό λάδι, το καλαματιανό, κλπ.

Διαβάστε περισσότερα.. «Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στο λάδι»

Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στο κρασί


Το κρασί αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εθνικό προϊόν για τη χώρα μας, στο οποίο πλέον γίνονται και εκτεταμένες εξαγωγές. Υπάρχουν πάμπολλοι οινοπαραγωγοί σε όλη την Ελλάδα, που διατηρούν τις οικογενειακές παραδόσεις και συνεχίζουν έως σήμερα να δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής κρασιού. Από αρχαιοτάτων χρόνων άλλωστε, το κρασί ήταν γνωστό στους αρχαίους έλληνες, ενώ ακόμη και τότε, έβρισκε τη θέση του ανάμεσα στα εκλεκτά αγαθά που μπορούσε να απολαύσει κανείς.

Διαβάστε περισσότερα.. «Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στο κρασί»

Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στα παραδοσιακά προϊόντα

shutterstock_238967152
Θάλασσα, ήλιος, παράδοση, παραδοσιακά προϊόντα… όλα θυμίζουν Ελλάδα! Τα τελευταία χρόνια στον τομέα του τουρισμού ολοένα και περισσότερο αναδεικνύεται ο αγροτουρισμός. Οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την παράδοση και τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας και σχεδόν πάντα προμηθεύονται ορισμένα από αυτά στο ταξίδι της επιστροφής τους.

Τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, παράγονται τόσο από οργανωμένες μονάδες, όσο και από ιδιώτες ή οικογενειακές επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή ενός ή και περισσότερων αγαθών. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και έχετε ένα ή περισσότερα προϊόντα που τα παράγετε με σκοπό την προώθησή τους, σίγουρα θα έχετε έρθει αντιμέτωποι με διάφορα ζητήματα σχετικά με το τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία τυποποίησης και προώθησης τους.

Διαβάστε περισσότερα.. «Τα πλεονεκτήματα της σωστής και αποτελεσματικής ετικέτας στα παραδοσιακά προϊόντα»

Συχνές ερωτήσεις για το 365label.gr

Σε αυτό το άθρο θα μπορέσετε να δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν οι πελάτες μας, καθώς και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές.

Διαβάστε περισσότερα.. «Συχνές ερωτήσεις για το 365label.gr»

Δημιουργία ετικέτας – Τι να προσέξετε!

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε τα πέντε πιο σημαντικά θέματα που πρέπει κάποιος να προσέξει στην δημιουργία μιας custom ετικέτας για το προϊόν ή την υπηρεσία του. Ή αλλιώς πως θα μάθετε να αποφεύγετε τα λάθη ώστε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη από την αγορά και την δημιουργία custom ετικέτας.

Διαβάστε περισσότερα.. «Δημιουργία ετικέτας – Τι να προσέξετε!»