3

Ετικέτες για γάμο-βάπτιση (για το γαμήλιο τραπέζι, μπομπονιέρες γάμος-βάπτιση κτλ.)

Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες  ετικέτες για κουτάκια , μπομπονιέρες , προσκλήσεις , μπουκαλάκια αναψυκτικών  & νερού , βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια από ετικέτες για γάμο-βάπτιση, ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Ποσότητα από 50 τεμάχια ετικέτες. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα.

Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας e-mail στο info@365label.gr ή τηλεφωνήστε στο 2410 256366 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην ετικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας

Η 365label.gr σας προσφέρει ετικέτες αυτοκόλλητες  που αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Αδιάβροχες ετικέτες που δεν σκίζονται και δεν λαδώνουν σε εκπληκτική ποιότητα και με δυνατότητα εκτύπωσης σε πολύ μικρές ποσότητες! Κρατήστε ζωντανή την ανάμνηση του γάμου ή της βάπτισης!!!

Ενημερωθείτε σήμερα στο 2410256366 ή στο www.365label.gr και διαλέξτε την ετικέτα σας από τα εκατοντάδες δωρεάν σχέδια που προσφέρουμε!

Link: http://365label.gr/shop/el/27-ekdilwseis