Ετικέτες για λάδι – κρασί

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΛΑΔΙ-ΚΡΑΣΙ: Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια από ετικέτες για λάδι-κρασί, ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Ποσότητα από 50 τεμάχια ετικέτες μελιού. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα στη φιάλη.

Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας email στο info@365label.gr ή τηλεφωνήστε στο 2410 256366 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην ετικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας

Η 365label.gr σας προσφέρει ετικέτες αυτοκόλλητες  που αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Αδιάβροχες ετικέτες που δεν σκίζονται και δεν λαδώνουν σε εκπληκτική ποιότητα και με δυνατότητα εκτύπωσης σε πολύ μικρές ποσότητες!

Ενημερωθείτε σήμερα στο 2410256366 ή στο www.365label.gr και διαλέξτε την ετικέτα σας από τα εκατοντάδες δωρεάν σχέδια που προσφέρουμε!

Link: http://365label.gr/shop/el/19-ladi , http://365label.gr/shop/el/26-krasi