1

Ετικέτες για συσκευασία καλλυντικών (για σαπούνι, κεραλοιφές, αρώματα κτλ.)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ: Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια από ετικέτες καλλυντικών, ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Προσωποποιημένες ετικέτες βάζων κεραλοιφής κ.α με τα δικά σας στοιχεία. Στείλτε μας τα στοιχεία της ετικέτας  σας και θα σας στείλουμε δείγμα πριν εκτυπώσουμε. Η στείλτε μας την δική σας ετικέτα. Ποσότητα από 100 τεμάχια. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα στη συσκευασία σας!

Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας e-mail στο info@365label.gr ή τηλεφωνήστε στο 2410 256366 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην ετικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας

Η 365label.gr σας προσφέρει ετικέτες αυτοκόλλητες, αδιάβροχες σε εκπληκτική ποιότητα και με δυνατότητα εκτύπωσης για πολύ μικρές ποσότητες!

Ενημερωθείτε σήμερα στο 2410256366 ή στο www.365label.gr και διαλέξτε την ετικέτα σας από τα εκατοντάδες δωρεάν σχέδια που προσφέρουμε!

Link: http://365label.gr/shop/el/35–keraloifes