2

Ετικέτες επαγγελματίες (για κλειδαράδες, ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους κτλ.)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες για κλειδαράδες, φροντιστήρια υπηρεσίες κλπ. σε μικρές ποσότητες. Διαφημίστε την δουλειά σας με έναν πιο όμορφο και ελκυστικό τρόπο. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Στείλτε μας τα στοιχεία της ετικέτας και θα σας στείλουμε δείγμα πριν εκτυπώσουμε. Ποσότητα από 50 τεμάχια ετικέτες. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα στους λέβητες, σε τοίχους, τζάμια κτλ.

Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας e-mail στο info@365label.gr ή τηλεφωνήστε στο 2410 256366 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην ετικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν

Η 365label.gr σας προσφέρει ετικέτες αυτοκόλλητες, αδιάβροχες σε εκπληκτική ποιότητα και με δυνατότητα εκτύπωσης για πολύ μικρές ποσότητες!

Ενημερωθείτε σήμερα στο 2410256366 ή στο www.365label.gr και διαλέξτε την ετικέτα σας από τα εκατοντάδες δωρεάν σχέδια που προσφέρουμε!

Link: http://365label.gr/shop/el/32-agrotika